Fraktfritt över 400kr · Frakt 49kr
013-103503 · Svar inom 24h (vardagar)

The product has been added to your cart
  • Show VAT:
  •  Your meeting place for design and creativity
  •  Contact us
  •  Free shipping on order over 410 SEK

BATHROOM

BATHROOM

Ge badrummet ett lyft med dofter och tvålar

Under den här kategorin hittar du fantastiska tvåler, doftljus, linnevatten och tvättmedel för alla. Vi på Hilkeindesign har handplockat produkter som vi tycker att håller en hög kvalitet både i material och estetik. Bläddra bland fantastiska tvålar, linnevatten från svenska varumärket Washologi, doftljus från flera olika varumärken etc. Vi jobbar med kända varumärken som Washologi, Blomus, K.Lundqvist etc.

Läs mer om varje produkt

I vyn nedan ser du de linnevatten, doftljus, tvålar som som finns i sortimentet just nu. Om du klickar på det lilla i:et bredvid produkterna kan du läsa mer om dem. Där berättas om material, storlek och annat som kan vara intressant. På några av produkterna står det även vilka formgivare som ligger bakom. Visst kan det vara kul att ha bakgrunden och historian till en produkt? På så sätt får du en fördjupad relation till produkten. När en besökare i ditt hem undrar var den vackra vasen eller krukan kommer ifrån kan du berätta om formgivaren. 

Köpa eller förboka - vad är skillnaden?

Vissa linnevatten, doftljus, tvättmedel, doftpinnar har en köp-knapp, medan andra har en knapp där det står förboka. Förklaringen är att varor som inte finns i lager förses med en förboka-knapp. De som har köp-knapp finns alltså inne, och kan levereras omgående. Några produkter har endast en info-knapp, och i de fallen är det oklart om hur det ser ut med lagerstatus framöver. Om du undrar över något kan du gå till vår sida med frågor och svar. Om din fråga inte besvaras där, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Payment methods
Categories

Customer service

About Indesign

To top