Fraktfritt över 400kr · Frakt 49kr
013-103503 · Svar inom 24h (vardagar)

The product has been added to your cart
  • Show VAT:
  •  Your meeting place for design and creativity
  •  Contact us
  •  Free shipping on order over 410 SEK

Lamps


Stilrena lampor i ett handplockat sortiment

Lys upp tillvaron med vackra och inspirerande produkter från Hilkeindesign. Köp lampor designade för oss som är intresserade av inredning och att ha snyggt omkring oss. Här finns ett stort utbud av taklampor, lampskärmar och tillbehör från flera tillverkare. Låt dig inspireras av ett sortiment som har valts ut av oss med våra höga krav på kvalitet och estetik.

Vilka märken finns det?

Vårt sortiment uppdateras fortlöpande, för att du som kund alltid ska ha vackra och funktionella produkter att välja bland. De varumärken vi jobbar med inom detta segment är bland annat Vita, PR Home och Globen Lightning. Dessa är utvalda av oss personligen, för att vi tycker att de är snygga helt enkelt.

Hur väljer man rätt lampa?

Vi har många fina lampor i sortimentet, och kanske är det svårt att välja. Rekommendationen är att be en inredningsintresserad vän om smakråd. Ofta är ju vi som är intresserade bra på att välja och har smak, men det skadar inte med fler åsikter.

Läs mer om varje produkt

I vyn nedan ser du de olika lampor och tillbehör som finns i sortimentet. Om du klickar på det lilla i:et bredvid produkterna kan du läsa mer om dem. Där står sådant som wattstyrka och andra detaljer.

Köp eller förboka - vad är skillnaden?

Vissa lampor har en köp-knapp bredvid sig, medan andra har en förboka-knapp. Förklaringen är att varor som inte finns i lager förses med en förboka-knapp. De som har köp-knapp finns alltså inne, och kan levereras omgående.

Payment methods
Categories

Customer service

About Indesign

To top