Fraktfritt över 400kr · Frakt 49kr
013-103503 · Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Denna tjänst är avdragsgill, precis som mäklararvode. Vill du skapa ditt drömhem, men vet inte hur?

Vi hjälper dig med Visningsstyling/Homestyling, Webbaserad inredningskonsultation & Inredningshjälp inför inflytt till ny bostad. Hilkeindesign använder sig av känd inredning från olika delar av hela världen av bästa kvalité.  Ibland tar idéerna slut och man vill ta hjälp utifrån för att få till sin bostad inför försäljning eller för att kunna trivas i sitt hem – därför finns vi. Vi kan hjälpa dig med inredningskonsultation och homestyling/visningsstyling. Priserna nedan är exkl. resa till ditt boende. Många tror att man kan blunda när man är på visningar för att hitta sin drömbostad – att man kan tänka bort inredning och färg, men så fungerar det inte riktigt. Du kan genom homestyling maximera din försäljningsvinst! Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Vi håller till i Linköping – men hjälper dig oavsett vart du bor med olika tjänster inom inredning som passar just dina behov.


 
DESSA TJÄNSTER ÄR AVDRAGSGILLT VID EN FÖRSÄLJNING AV BOSTAD!
Visningsstyling/Homestyling i Östergötland: Vi hjälper er styla ert hem inför en kommande visning & försäljning av din bostad. Denna tjänst innebär uthyrning av rekvisita (såsom blommor, mattor, gardiner m.m.) samt en del möbler. Antingen så använder vi era befintliga möbler och stylar med extra interiör – eller så stylar vi en helt tom bostad. Pris varierar beroende på hur omfattande styling du vill ha. Det kan även innefatta renoveringar.  Vi stylar bostaden ett par dagar innan fotografering och låter möblerna finnas kvar i lägenheten tills bostaden är såld – max 31 dagar, därefter tillkommer uthyrningsavgift. Alla stylingar är personliga och priser nedan är riktpriser. Vi skräddarsyr en offert just för dina behov.

 • Homestyling konsultation:
  Vi träffas i bostaden och ser över era möjligheter för att maximera försäljningsvinsten med förbättringsförslag. Vi ger er en inköpslista och åtgärdslista så att ni själva kan inreda och styla upp er bostad inför försäljning. Konsultationen tar omkring 2 timmar och är till för er som själva vill ordna med styling i er bostad inför fotografering och visning.
  Pris: från 5000kr

   

 • Homestyling Smaragd:
  Denna styling är som ovan, men istället för att du (kunden) ska styla upp den så gör vi det efter att åtgärdsplanen är genomförd. Det kan innebära att vi ger förslag om att ta bort vissa detaljer ur bostaden – där vi kan uppdatera med ny rekvisita som t.ex. mattor, lampor, blommor, mindre möbler – för att maximera lägenhetens potential med befintliga möbler och extra rekvisita.
  Pris: från 10000kr

   

 • Homestyling Rubin:
  Denna styling innebär total homestyling av en tom bostad. Vi stylar upp bostaden för att optimera den inför försäljning, med alltifrån säng, soffa till mindre rekvisita som lampor/mattor m.m. Denna styling är väldigt omfattande och innan den utförs lämnar vi förbättringsförslag som kan göras innan stylingen. T.ex. måla om. Vill man inte göra det själv, men vill ändå måla om/renovera så utför vi även mindre renoveringsarbeten.
  Pris: Enligt offert

   

 • Homestyling Diamant (med renovering):
  Denna homestyling innebär som ovan inklusive renoveringsarbete. Ibland vill man inte, eller har inte tid att åtgärda vissa fel i sin bostad inför försäljning och där kommer vi in. Helheten är viktig i en försäljning och det kan handla om flera hundratusentals kronor som man förlorar genom att inte åtgärda små fel i sin bostad. Vi utför olika typer av renoveringsarbeten, från att måla om bostaden – till att lägga nytt golv eller byta ett kök. Har du funderingar kring detta så återkom gärna till mig på info@hilkeindesign.se, så kan vi berätta mer eller lämna en offert.
  Pris: Enligt offert

   

 • Webbaserad inredningskonsultation:
  Vill du ha hjälp att lyfta fram ditt hem lite extra, eller endast ändra en befintlig plats? Låt mig då hjälpa dig med en webbaserad inredningskonsultation. Det spelar ingen roll om du bor i LinköpingNorrköpingMotala, Malmö, Göteborg eller Kiruna – utan denna webbaserade inredningskonsultation passar sig i alla län.
  Med webbaserad inredningskonsultation så innebär det att du skickar bilder till mig via mejl/messenger på de rum du vill ha hjälp med. Vi går igenom lite idéer och jag kommer med förslag om inredning och färgsättning för att just ditt hem ska bli som du tänkt dig – om inte ännu bättre. Sedan skriver jag ett förslag på vad du kan åtgärda och förändra. Slutligen gör jag en inköpslista på förslag på produkter som skulle kunna passa in i din bostad.
  Pris: från 800kr

   

 • Inredningshjälp inför inflytt
  Det finns många som ska flytta till nytt boende och vill ha hjälp att inreda redan från början. Denna tjänst är väldigt anpassad för varje individ och därför finns inga priser utsatta. Kontakta mig vid mer information för att lägga upp en plan som passar just dina behov och ditt liv.

Vill du ha mer information eller få hjälp med en inredningskonsultation eller homestyling, kontakta mig: info@hilkeindesign.se

 

 

Några av våra samarbetspartner är:

 

 

 

 

 

lINKÖPINGS TRÄDGÅRDSHANDEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Svenska English

Payment methods
Produkter
Övrigt
To top