Frakt från 59kr · Fraktfritt vid köp över 1200kr
08-225000 · Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Allmän information

Hilkendesign är ett etablerat inredningsföretag i Linköping, med unikt och exklusivt sortiment. Vill du ha ett serviceinriktat jobb som handlar om människor, design med inredning som fokus. Som butiksmedarbetare får du arbeta med fantastiska kunder och vara del av ett grymt team. Butiken är centrum för denna tjänst och det är där du kan göra skillnad och arbeta både tillsammans med någon men också ensam. Hos oss står kunden i centrum och det är med din hjälp han/hon går hem med ett leende på läpparna. Vill du vara med på resan? Läs mer nedan.

Bli en av oss [Linköping]

Hos Hilkeindesign är vi stolta över att vara del av en växande industri. Vi arbetar mycket med sociala medier och kombinerar vår inredningskärlek med personligt kundbemötande. Vi söker nu en butikssäljare som älskar att träffa folk och har inredning som största intresse. Vi tror att du är en serviceinriktad säljare med stort inredningsintresse som har ett noggrant och struktutrerat arbetssätt. Hos oss får du arbeta i en snabbt växande och rolig bransch med stora möjligheter att påverka din arbetsplats. Du kommer ingå i ett team med mellan 2-5 personer, där ni arbetar tätt ihop och driver företaget framåt.

Inledningsvis avser tjänsten en timanställning på allt från 20 - 70 %, men kan i förlängningen övergå till 50% om inte 100% tjänst. Tillträde och upplärning sker omgående med 6 månaders prövotid.

 

Det här får du göra

  • Som Butiksmedarbetare/Butikssäljare får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker.
  • Du ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och hålla högsta kvalitet.
  • Hålla koll på hyllorna, så de är rena och alltid påfyllda
  • Svara på frågor i vår kundtjänst
  • Varuplock och E-handel

 

Det här förväntar vi oss

 

Att du är inredningstokig och tycker om att jobba med försäljning och kundbemötande är en förutsättning för denna tjänst. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du måste gilla när tempot är högt och kan vara flexibel och hoppa in med kort varsel är viktigt.Du ska sköta den dagliga driften av butiken och vara självständig. Det innebär exempelvis att du är service- och försäljningsinriktad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet. Du bör ha gymnasial utbildning och gärna arbetat i butiken tidigare. 

 

Mer information

Sök jobbet här! Skicka med CV och personligt brev.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Giovanna Hilke, butikschef och ägare på info@hilkeindesign.se. Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 7 januari 2018.

 

Information om bolaget

Hilkeindesign är inredningsföretaget som har 5 armar. Hos oss finns alltifrån design, egen produkt till webhandel, butik och homestyling. Vi är ett växande företag som gillar att överraska och har en vision om att sticka ut. Vi älskar våra kunder och jobbar mycket med sociala medier som bas. Vi finns som fysisk butik och Homestylingbolag i Linköping, med en webbhandel som sträcker sig världen runt. 

 

Svenska English

certifierad ehandel
Produkter
Övrigt
To top