Fraktfritt över 899kr · Frakt 49kr
· Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • Moms visas:
  •  Din mötesplats för design och kreativitet
  •  Kontakta oss
  •  Fri frakt över 899 kr

Ljusstakar i mässing - kvalitetsprodukter från kända varumärken

Letar du efter ljusstakar i mässing? Här på Hilkeindesign.se presenterar vi ett kvalitativ utbud av mässingljusstakar, både ren mässing och förnicklad mässing. Vårt sortiment är noggrant utvalt från högkvalitativa varumärken. Klicka här för att se våra ljusstakar i mässing.

Vad finns i sortimentet för ljusstakar i mässing?

De flesta ljusstakar i mässing som finns hos oss på Hilkeindesign.se kommer från vår egen Hilke Collection. Detta är ljusstakar som vi själva designat, och som vi inte är så lite stolta över. Kolla in sortimentet av ljusstakar i mässing på denna länk. Här finns ljusstakar för ett ljus, men även varianter med flera armar för flera ljus. Vad behöver du och ditt hem eller kontor? Om det är stil du behöver, finns vi här för dig.

Vad finns mer i webbutiken?

Vi har delat upp våra produkter efter relevanta områden, för att förenkla för dig som kund. Exempelvis har vi samlat berörda produkter inom barnrum, vardagsrum, kök och sovrum med mera. Ljusstakar och ljushållare hittar du under inredning, alternativt söker i hemsidans sökfunktion. Vi har ett brett utbud av högkvalitativa varumärken inom inredning. Utöver detta finns här smycken, även de från Hilke Collection.

Vem riktar ni er till?

Vår webbplats är lika delar inspiration och webbshop för inredningsprodukter. Tanken är att du som besöker oss ska kunna njuta av alla vackra produkter, och kanske hitta något som passar perfekt in i ditt hem eller på ditt kontor. Alla produkter är utvalda av inredningskunniga, och från varumärken som står för hög kvalitet. Oavsett om du är en duktig och van inredare, eller om du är en inredningsintresserad med smak - välkommen till oss på Hilke!

Hur gör jag för att handla?

Handla bekvämt i vår webbshop och få varorna skickade till postombud. Du kan betala med Swish, mot faktura eller med kort - välj själv vad som passar dig bäst.
Payment methods
Produkter

Kundservice

Om Indesign

To top