Fraktfritt över 899kr · Frakt 49kr
· Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • Moms visas:
  •  Din mötesplats för design och kreativitet
  •  Kontakta oss
  •  Fri frakt över 899 kr

Om oss

 

"Visionen om att starta upp något med harmoni, envishet och kärlek. Att sträva mot att kunderna kommer tillbaka, kanske bara för att säga hej - vi älskar våra kunder" 

Hilkeindesign AB är ett inredningsföretag med många armar. 

- Webbutik

- Butik

- Styling

- Eget varumärke

Maskiningenjören och entreprenören Giovanna Hilke började med att designa egna bord av betong och ljusstakar av kopparrör, som hon sedan sålde till vänner via facebook. Senare startade hon upp webbutiken December 2014 i sin sons rum och Sprang till ICA och lämnade in ordrar hon fick under dagen. Detta utvecklades fort med ett fåtal produkter från ett fåtal leverantörer och på bara ett par månader ökade efterfrågan och den lilla webbutiken utvecklades till en större med över 700 produkter och 30 varumärken. Idéen bakom Hilkeindesign AB är att bygga upp en butik/webbutik med kända varumärken, mindre kända och unika produkter. "Man vill gärna finna ett sortiment som tilltalar de flesta men vi gillar att hitta varumärken ingen annan har i Sverige. Vår förhoppning är att Hilkeindesign AB kommer bli en liten kedja inom en 5 årsplan."

Juni 2015 började Hilkeindesign Styla bostäder och började inreda åt privatpersoner inför försäljning av sin bostad. Nu samarbetar hon med en av sveriges största mäklarbyråer, Svensk Fast och utvecklar sitt sortiment med moderna möbler från bl.a. The Sofa Company och rekvisita från butiken Hilkeindesign. Efterfrågan på stylister ökar och allt fler personer förstår att det är viktigt att skapa en vacker hemmiljö och optimerat försäljningsobjekt inför försäljning. Det finns studier som visar att försäljningsvinsten kan öka upp till 20% med hjälp av en styling - tjänsten är dessutom helt avdragsgill.

November 2015 öppnade hon upp portarna till den fysiska butiken på Bokhållaregatan 2A i Linköping. Där en blandning mellan vackert porslin från Australien, egna marmorbord och andra fina varumärken som t.ex. VITA, Nordstjerne, AYTM och Hilke Collection. "Vi strävar mot att hålla en god relation med alla kunder och ge dem 100% service, för oss är kunderna otroligt viktiga och vi vill att alla känner sig hemma i vår butik - här är alla välkomna"

Januari 2015 var startpunkten för det egna varumärket Hilke Collection, som under flera månader tidigare hade planerats upp. "Vi lanserade egendesignade marmorbord, med otrolig vacker marmor från Italien. Det bästa är att kunden själv får välja design, marmorskiva och färg - vi tillverkar och kunden hjälper till att designa. På så sätt blir varje bord unikt. ”Anledningen till varför jag ville börja arbeta med marmor är för att det är ett levande material och man vet aldrig hur slutprodukten kommer se ut eftersom alla marmorskivor är olika". Sommaren 2016 blev startskottet för lansering av nya produkter och ett helt annat tänk. Det var produkter i 100% mässing och namnet blev Hilke Collection. 

Varumärket presenterades på Formex 2016 och har sedan dess vuxit sig stort. Med över 40 återförsäljare i Sverige och flera utomlands fortsätter vi utveckla varumärket. Kvalité framför kvantité är vårt motto. 

2017 gick ägaren hem på mammaledighet då hon fick sitt 3:e barn endast 28 år gammal och höll samtidigt i 2 stora projekt, byte av lokal i Linköping och flera nya anställdes till bolaget.

2018 i Maj Startades konceptet upp med pop-up butiker. I två omgångar hade Hilkeindesign AB 2 stora pop-up butiker där de hade exklusiv utförsäljning på flera tusen produkter under en kort period på 1-2 månader. Med hjälp av marknadsföring via sociala medier kom kunder från hela Sverige. Juni 2018 öppnades portarna upp på 107 kvm på Stora Torget för Hilkeindesigns Nya butik som blev en succé. Augusti 2018 ställde Hilkeindesign AB ut på Formex för andra gången med Hilke Collection och fick flera stora kunder, såsom Royal Design, vilket har gjort att Hilke Collection år 2019 blev eget AB (dotterbolag).

Med över 50 000 följare på instagram (@hilkeindesign) och 22000 följare (@hilkecollection) växer nu Hilkeindesign. Stora Planer att expandera Hilkeindesign AB och Hilkeindesign AB med fler butiker, designs och nytänk i konceptet väntar år 2020.

 

 

 

Payment methods
Produkter

Kundservice

Om Indesign

To top