Fraktfritt över 400kr · Frakt 49kr
08-225000 · Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

Om oss

 

"Visionen om att starta upp något med harmoni, envishet och kärlek. Att sträva mot att kunderna kommer tillbaka, kanske bara för att säga hej - vi älskar våra kunder" 

Hilkeindesign AB är ett inredningsföretag med många armar. 

- Webbutik

- Butik

- Styling

- Eget varumärke

Giovanna Hilke startade upp webbutiken December 2014 med ett fåtal produkter från ett fåtal leverantörer och på bara ett par månader ökade efterfrågan och den lilla webbutiken utvecklades till en större med över 700 produkter och 30 varumärken. Idéen bakom Hilkeindesign AB är  att bygga upp en butik/webbutik med kända varumärken, mindre kända och unika produkter. "Man vill gärna finna ett sortiment som tilltalar de flesta men vi gillar att hitta varumärken ingen annan har i Sverige. Vår förhoppning är att Hilkeindesign AB kommer bli en liten kedja inom en 5 årsplan."

Juni 2015 började Hilkeindesign Styla bostäder och började inreda åt privatpersoner inför försäljning av sin bostad. Nu samarbetar hon med en av sveriges största mäklarbyråer, Svensk Fast och utvecklar sitt sortiment med moderna möbler från bl.a. The Sofa Company och rekvisita från butiken Hilkeindesign. Efterfrågan på stylister ökar och allt fler personer förstår att det är viktigt att skapa en vacker hemmiljö och optimerat försäljningsobjekt inför försäljning. Det finns studier som visar att försäljningsvinsten kan öka upp till 20% med hjälp av en styling - tjänsten är dessutom helt avdragsgill.

November 2015 öppnade hon upp portarna till den fysiska butiken på Bokhållaregatan 2A i Linköping. Där en blandning mellan vackert porslin från Australien, egna marmorbord och andra fina varumärken som t.ex. VITA, Nordstjerne, AYTM och Hilke Collection. "Vi strävar mot att hålla en god relation med alla kunder och ge dem 100% service, för oss är kunderna otroligt viktiga och vi vill att alla känner sig hemma i vår butik - här är alla välkomna"

Januari 2015 var startpunkten för det egna varumärket Hilke Collection, som under flera månader tidigare hade planerats upp. "Vi lanserade egendesignade marmorbord, med otrolig vacker marmor från Italien. Det bästa är att kunden själv får välja design, marmorskiva och färg - vi tillverkar och kunden hjälper till att designa. På så sätt blir varje bord unikt. Anledningen till varför jag ville börja arbeta med marmor är för att det är ett levande material och man vet aldrig hur slutprodukten kommer se ut eftersom alla marmorskivor är olika". Sommaren 2016 blev startskottet för lansering av nya produkter och ett helt annat tänk. Det var produkter i 100% mässing och namnet blev Hilke Collection. 

Varumärket presenterades på Formex 2016 och har sedan dess vuxit sig stort. Med över 40 återförsäljare i Sverige och flera utomlands fortsätter vi utveckla varumärket. Kvalité framför kvantité är vårt motto. 

Med över 48 000 följare på instagram (@hilkeindesign) och 6 anställda växer nu Hilkeindesign. Vi öppnar upp en ny fysisk butik i Linköping (från 35kvm till 107kvm) 1 juni 2018 och planering för franchise är fullt igång. Stora planer att expandera och låter varumärket växa runt om i Sverige på 5 år står på agendan.


 

 

 

 

Svenska English

Payment methods
Produkter
Övrigt
To top