Fraktfritt över 899kr · Frakt 49kr
· Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • Moms visas:
  •  Din mötesplats för design och kreativitet
  •  Kontakta oss
  •  Fri frakt över 899 kr

INREDNING


Inspirerande artiklar för inredning från Hilkeindesign

Inredning är ett vitt begrepp, från val av färger och mönster till möbler och prydnader. Här på Hilkeindesign har vi samlat allt inom inredning under den här kategorin. Klicka på någon av grupperna nedan för att bläddra bland artiklar och bli inspirerad. Om du har några frågor, kolla in sidan för frågor och svar.

Inredning - vad ska man tänka på?

För att lyckas med sin inredning gäller det att hitta färger och detaljer som passar ihop. Svart och vitt passar med vad som helst, och blir det för lite färg kan du alltid pigga upp med en färgklick i rummet. Det finns inga rätt och fel, men försök att hålla en enhetlig stil. Googla på inredningsbloggar på nätet och kolla efter inspiration och tips. De artiklar vi säljer här på Hilkeindesign är utvalda speciellt av oss, eftersom vi anser att de uppfyller de krav på kvalitet och estetik som vi har.

Hjälp - det finns så mycket att välja på!

Vi har ett stort utbud i vårt sortiment. Över 700 artiklar och 30 varumärken. Det är vi stolta över. Samtidigt kanske det kan kännas överväldigande för dig som besökare. Vår rekommendation är att du tar en kopp te eller kaffe och bläddrar igenom butiken i lugn och ro. Ta en kategori i taget, och låt dig inspireras.

Inred rum för rum

En smart strategi är att inreda ett rum i taget. Börja uppifrån med lampor, gå vidare till förvaring och möbler och därefter krukor och vaser samt dekorationer. Det blir enklare och mer översiktligt att arbeta sig fram steg för steg.

 

Payment methods
Produkter

Kundservice

Om Indesign

To top