Fraktfritt över 400kr · Frakt 49kr
013-103503 · Svar inom 24h (vardagar)

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Moms visas:

BÖCKER

 

Inred med böcker

Varför låta era böcker ligga i en bokhylla? Använd dina böcker som en självklar inredningsdetalj i ditt hem. Med vårt bokstöd kan du lätt presentera de vackra sidorna i de böcker ni hittar hos oss. Men böckerna är inte bara för syns skull. De innehåller intressanta ämnen som mode och entreprenörskap.

Vilka böcker säljer ni?

I vårt sortiment finns bland annat en bok med porträtt av över hundra otroliga klänningar från hela eran av Christian Dior haute couture, inklusive klänningar designade av Dior själv. Här finns även en bok som är skriven av modeikonen och fotomodellen Kate Moss. Utöver dessa rekommenderar vi böckerna från Kinfolk, om entreprenörskap och inredning.

 

Konsten att ge rätt intryck

Inredning är en fråga om helhetstänk. Vilken bild vill du själv ge av dig, ditt hem, eller ditt kontor? När du väljer att köpa böcker från oss kommer de att ingå i denna helhet. Vi på Hilkeindesign har inrett vår webbutik i en stil som passar med det vi står för: kvalitet och god smak. Om du står för samma värderingar är chansen stor att de produkter vi valt ut passar in den helhet du vill förmedla.

Läs mer om böckerna

Om du klickar på det lilla i:et bredvid böckerna går det att läsa mer om dem. Om du har några frågor om beställningar, våra böcker eller något annat - ta en kik på vår frågor och svar. Där har vi samlat de vanligaste frågorna från våra kunder. Om din fråga inte finns med där, ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig.

Svenska English

Payment methods
Produkter
Övrigt
To top